Tårnfridnettverket

Velkommen til Tårnfrid-møter, nettverkssamlinger for kvinner på Jar!

Tårnfrid-møter er nettverkssamlinger for kvinner i nærmiljøet som arrangeres i Jar menighetshus. Deltagerne er gjerne kvinner som er "direktør" på jobb og hjemmebane. Samlingen skal være et pusterom hvor kvinnene kan høre en interessant innledning og reflektere over tema med likesinnede. Vi drøfter verdier, etiske utfordringer og tar opp hva som er meningsfullt for oss. Jar menighet er arrangør av møtene og nettverket.

Hvordan ta vare på kjærligheten?
Tirsdag 6. mars kl. 20 – 22. Jar menighetshus

Hva er det som gjør at gode følelserne skapes mellom oss? Hvordan bryte negative mønstre og få inspirasjon til å dyrke det positive i forholdet? En av Norges mest etterspurte samlivsterapeuter Bjørk Matheasdatter kommer til Tårnfrid for å snakke om kjærlighet. Hun er parterapeut og relasjonspedagog  med praksis i Oslo og har nylig utgitt boken: «Å elske og bli elsket.» Kvelden kommer til å belyse temaer de fleste kan kjenne seg igjen i: som kommunikasjon og konflikt, tid og tilstedeværelse, kjærtegn og begjær, forandring og forsoning. Dette blir en kveld som kommer til å snakke til både hjerte og hode.

Hva betyr håp i krevende situasjoner?
Tirsdag 10. april kl. 20 – 22.

Hva betyr håp – i privatlivet, overfor egen helse og på jobb? Hvordan kan bevissthet om håp hjelpe i situasjoner som fremmer frykt eller krever mot? Stipendiat, teolog og forfatter Gry Espedal vil innlede om hvordan håp knytter seg til mål og drømmer, men også er vanskelig i situasjoner med sykdom og krise.  Spørsmålet stilles: kan vi påvirke våre egne tanker om håp?