FORMIDDAGSTREFF

Velkommen til fint formiddagstreff i Jar menighet.

Siste tirsdag i måneden, kl. 12 – 14. Vi begynner med lunsj fram til ca. 12.45. Deretter er det program i ca. tre kvarter, og den siste halv timen drikker vi kaffe.

Tirsdag 28. august kommer trosopplærer Maya Winther Solheim og forteller om Kristuskransen. Hun svarer sikkert gjerne også på spørsmål om trosopplæring i dag.

I september prøver vi å få til en tur til det nyåpnede Nordisk Bibelmuseum i Nedre Slottsgate. Problemet her er at det vanligvis ikke er åpent på tirsdager. Vi får høre om de kan gjøre et unntak for oss, eller vi får slå oss sammen med onsdagens bibelgruppe som kanskje vil være med oss på tur.

Den 30. oktober har noen av oss nettopp kommet tilbake fra Estland. Vi håper å treffe noen av dem som ikke var med på turen, slik at vi både kan fortelle fra menigheten i Saku og ellers om det vi opplevde. Vi prøver også å få til maten som den kunne vært i Estland.

Den 27. november skal vi ut på tur med Jens Kristian Tingvold – bare med lysbilder denne gangen: Han vil fokusere på skaperverket og finne fram fargerike bilder. Vi skal prøve å finne på mat som står i stil slik at det lyser opp novemberdagen!

Så er du ledig tirsdag formiddag og synes dette virker interessant – hjertelig velkommen!