Fortellermiddag

Få god middag og en fin fortelling i kirken annenhver torsdag!

Fortellermiddag på Jar

Det er mange som benytter seg av smarte middagskasser. Du kan abonnere på matvarer og svinge sammen din egen middag. I Jar menighet tilfører vi middagen en ekstra ingrediens: En god fortelling!

Hadde det ikke vært fint å få servert middag en gang i mellom? Ingen matkasse eller innkjøp eller travelhet på butikken. Ingen «hva skal vi ha til middag» bekymring. Du kjenner sikkert stresset på kroppen du også. I Jar kirke har vi i flere semester invitert til middagsfellesskap annenhver torsdag. Hit har mange funnet veien for å samles til måltid i en travel hverdag, men også for å møtes i et hyggelig fellesskap.

Til høsten tilfører vi middagen en ekstra ingrediens: en god fortelling. «Menneskehetens arv av historier og historiefortelling er det mest verdifulle vi har. All visdom er i våre historier og sanger», sa nobelprisvinner Doris Lessing en gang. Nå løfter vi fortellingen inn i et fint fellesskap,- ja til middagsbordet. Vi starter måltidet med å høre en fortelling fra Bibelen før vi spiser middag sammen. Etter middagen går de minste barna til samling der de fortsetter praten om fortellingen sammen med andre barn og voksne. Det blir både sang og aktivitet knyttet til denne fortellingen. De voksne får også grunne videre på fortellingen over en kopp kaffe.

Alle som vil er velkommen til felles avslutning i kirkerommet der det er tid for sang og lystenning. Kanskje har du lyst til å være med å lage maten? Vi inviterer barn og voksne til å ta del i dette. Vi tilbyr oss å hente barna på Jar skole ca. kl. 15.30 slik at de kan være med i matgruppen. Barn på Grav og Stabekk skole kan vi hente med taxi. Måltidet koster 40 kr. per person, eller 120 kr. per familie.

Det er Fortellermiddag kl. 17.00 disse torsdagene: 30. august, 13. september, 27. september,11.oktober, 25. oktober, 8. november, 22. november, 6. desember.