LYS VÅKEN

Bli med å feire kirkens nyttårsdag!

Vil du være med på noe spennende?

Før jul er det kirkens nyttårsaften, og over 10 000 barn og unge i kirker over hele landet samles for å feire.

Vi har kalt samlingen for "Lys våken" - og gleder oss til å treffe deg!

Lørdag den 30. november inviterer vi deg som er  10-11 år til å være med å markere kirkens nyttår. På lørdag starter festen vår klokken 17:00.

Du får komme til kirken på Jar og forberede adventsgudstjenesten, spise festmiddag og tenne juletreet vårt ute. Det blir refleksløp utendørs med lommelykter og litt annet moro før vi avslutter kvelden inne i kirken med tannpuss, litt kino og god stillhet.

Søndag den 1. desember spiser vi frokost og finpusser det vi har forberedt dagen før.

Dere får inviterer venner og familie som gjester til feiringen av inngangen til adventstiden. Det blir hyggelig å være sammen på adventsgudstjenesten og kirkekaffen.

Vil du være medl deg på

eller har spørsmål - ta kontakt med menighetspedagog Maya i Jar kirke.

ms994@kirken.no.

Vi gleder oss til å se deg!!!