LYS VÅKEN

Er du 11 år? Bli med å feire kirkens nyttårsdag!

Vil du være med på noe spennende?

Før jul er det kirkens nyttårsaften, og over 10 000 barn og unge i kirker over hele landet samles for å feire. Vi har kalt samlingen for "Lys våken" - og gleder oss til å treffe deg!

Lørdag den 1.desember inviterer vi deg som er 11 år til å være med å markere kirkens nyttår. På lørdag varer festen vår fra klokken 18:00-22:30.

Du får komme til kirken på Jar og spise festmiddag og tenne juletreet vårt ute. Det blir refleksløp utendørs med lommelykter og litt annet moro før vi avslutter kvelden inne i kirken. Vi går hjem og sover godt i våre egne senger over natten.

Søndag den 2. desember møtes vi igjen klokken 10:30 for å delta og bidra på adventsgudstjenesten.

VIl du være med eller har spørsmål - ta kontakt med menighetspedagog Maya - ms994@kirken.no.

Vi gleder oss til å se deg!!!