Agent for rettferdighet 2019, en annerledes Sommerleir

Første uka i sommerferien skal vi ha en annerledes sommerskole. Bli med på Agent for rettferdighet i Jar menighet.

Barna på leir i fjor sa det så riktig; "Barn er fremtiden!" DET STEMMER!!!

AGENT FOR RETTFERDIGHET PÅ JAR i uke 26.

Mini-leir i uke 26; den 24.-28. juni .

Leirprogrammet er snart klart; Bli med oss på fem minnerike dager i slutten av juni.

Liker du å løse gåter, finne ut ting eller er du glad i friluftsliv? Klarer du å gå 1 km med ryggsekk? Da er mini-leir i Jar kirke midt i blinken for deg!

Agentene på sommerleiren møtes hver morgen til nye opplevelser, men sover hjemme i sine egne senger. På dagtid opplever og lære de mange spennende, nyttige og viktige ting. Her skapes også nye og gode venneskap i trygge rammer.

Noen av tingen vi legger opp til er en urettferdig skattejakt for å erfare hva rettferdighet og urettferdighet innebærer og hvordan det kan oppleves å bli urettferdig behandlet.

Det er en opplevelse som setter spor. Vi prøver å fordele godene vi har rettferdig gjennom hele uken. Barna er veldig flinke til det.

Vi lærer også om fornybar- og ikke fornybar-energi. Sammen med agentene fra Haslum drar vi på dagstur til Engineerium på Fornebulandet.

Ellers blir det mulig å være pilegrim for en dag. Vi tar på oss enkle kapper og går til Lysakerelva og tenner leirbål. Her kan man være barbeint på grus og sten, vasse i kladt vann og lage mat på åpen varme. Kanskje vi får til å steke pinnebrød på bål?!

Vi drar også på dagstur til "Jordanelva" for å lære om den første dåpen.

Det blir sang, dans og musikk, bibelkino og mange fine utendørsaktiviteter. Også i år blir det vår egen speialitet; KUBB-turnering for alle agenter rundt en sekskantform.

Dette er inkulderende og engasjerende. Her kåres det beste innsats hver ettermiddag.

mail

Alle påmeldte og interesserte mottar detaljert informasjon i posten den første uken i juni.

FORESATTE som har lyst å bidra, er velkomne til å ta kontakt!

Vi gleder oss til sommeren, og vi gleder oss EKSTRA til Agent for rettferdighet!

Spørsmål og påmelding rettes til menighetspedagog Maya Winther Solheim; ms994@kirken.no