Agent for rettferdighet 2019, en annerledes Sommerleir

Første uka i sommerferien skal vi ha en annerledes sommerskole. Bli med på Agent for rettferdighet i Jar menighet.

Barna på leir i fjor uttalte; "Barna er fremtiden!"

DET STEMMER.

AGENT FOR RETTFERDIGHET PÅ JAR

Mini-leir i uke 26

Bli med oss på fem minnerike dager i slutten av juni.

Liker du å løse gåter, finne ut ting eller er du glad i friluftsliv? Klarer du å gå mer enn 1 km med egen ryggsekk? Da er mini-leir i Jar kirke midt i blinken for deg!

Agentene på sommerleiren møtes hver morgen til nye opplevelser, men sover hjemme i sine egne senger. På dagtid opplever og lære de mange spennende, nyttige og viktige ting. Her ligger alt til rette for å skape nye og gode venneskap i trygge rammer.

Gjennom en urettferdig skattejakt får vi erfare hva rettferdighet og urettferdighet innebærer og hvordan det kan oppleves å bli skikkelig urettferdig behandlet.

Dette er en opplevelse som vi håper setter spor. Vi prøver å fordele godene vi har rettferdig gjennom hele uken. Barna er veldig flinke til det.

Vi lærer også om fornybar- og ikke fornybar-energi. Sammen med agentene fra Haslum drar vi på dagstur til Engineerium på Fornebulandet.

Ellers blir det mulig å være pilegrim for en dag. Vi tar på oss enkle kapper og går langs Lysakerelva, hvor vi hører og ser hvordan det var mens det var sagbruk og mølledrift der!

Er det forhold for det, tenner vi leirbål. Vi kan være barbeint på grus og stein, vasse i kladt vann og lage mat på åpen varme. Kanskje vi får til å steke pinnebrød på bålet?!

Vi drar også på dagstur til "Jordanelva" for å lære om den første dåpen.

Det blir sang, dans og musikk, bibelkino og mange fine utendørsaktiviteter. Også i år blir det vår egen speialitet; PENTAKUBB-turnering for alle agenter rundt en femkantform.

Dette er inkulderende og engasjerende. Her kåres det beste innsats hver ettermiddag.

mail

Alle påmeldte og interesserte mottar detaljert informasjon i posten den første uken i juni.

FORESATTE som har lyst å bidra, er velkomne til å ta kontakt!

Vi gleder oss til sommeren, og vi gleder oss litt EKSTRA til Agent for rettferdighet!

Spørsmål og påmelding rettes til menighetspedagog Maya Winther Solheim; ms994@kirken.no