Maleteknikk og fargeglede gjennom en fin helg i Jar kirke.

Vi inviterer barn med eller uten voksne til å fordype seg i farger og maleteknikker før påsken.

Bli med å male bilder som får dekorere kirkerommet før påskehøytiden. I år inviterer vi barn, søsken og foresatte til tre dagers malerverksted i Jar menighetshus. Det forutsettes at barna kan ta i mot enkle instruksjoner for å delta.

Vi starter fredag 29.mars kl 16:00 - 19:00. Deretter møtes vi i hagestuen lørdag 30.mars og søndag 31.mars fra kl. 14:00-17:00.

Ingen forkunnskaper nødvendig. Det fokuserers på at hver deltager stimuleres til egen kreativ prosess. Det blir formidlet grunnleggende kunnskap om collagebilder, maleteknikk og fargebruk . Det blir også fortellerstund og enkel servering hver kursdag.

Alt nødvendig materiale vil bli delt ut underveis i kurset. Kursavgiftene er kr. 300,-

Kursleder er billedkunstner og pedagog Torun Katharina Linge

Bildene blir naturligvis dine etter høytiden.

Har du spørsmål, - ønsker du tilrettelegging, - vil du melde deg på?

Kontakt menighetspedagog Maya Winther Solheim på; ms994@kirken.no