Skjærgårds 2019

2.-7. juli reiser Jatsi til Skjærgårdsfestivalen på Risøya!

Årlig bruker en gjeng fra Jatsi å reise sammen til Skjærgårdsfestivalen. I år arrangeres denne 2.-7. juli 2019. Festivalen kan by på det beste av norske og utenlandske kristne artister. Turen arrangeres privat av Jatsi-gjengen som ønsker å reise sammen. Mats Juul er ansvarlig voksenleder og kan kontaktes for spørsmål. Noen vil kjøre bil ned og det er sikkert plass til alle der. Kollektivt er heller ikke noe problem. Skjærgårdsfestivalen har egne busser som kjører til festivalområdet. All overnatting skjer i telt, bobil eller campingvogn. Jar menighet stiller med to lavvoer til utlån.

Skjærgårds Music & Mission Festival er en kristen musikkfestival som arrangeres på Risøya ved Tvedestrand hver sommer i uke 27. Festivalen arrangeres av Stiftelsen Skjærgårdsgospel og hovedmålgruppa er ungdom i alderen 15-30 år. Under Skjærgårds Music & Mission Festival vil du kunne oppleve møter, konserter, aktiviteter, sol, sommer og mye mye mer. Festivalen er rusfri, og vi har en nulltoleranse ovenfor alkohol og andre rusmidler. Oppdager vi bruk av dette medfører det øyeblikkelig hjemsendelse på egen regning.

For mer informasjon se: http://sginfo.no/.

Jar menighet har ikke ansvar for ungdommene som reiser på tur. Vi organiserer påmelding og betaling slik at ungdommene som reiser får et godt pristilbud. Påmeldingen er åpen til 30. mai kl. 23:00. Da vil ungdomsleder Simon bestille billetter til de påmeldte. Prisen er kr. 1.600,-.

Betalingen skjer via Vipps. Når du har meldt deg på i denne lenken åpner du Vipps, trykker betal, skriver inn nr 51697 og går inn på menyen som heter Aktiviteter. Hvis du ikke er medlem av Jatsi må du også melde deg inn på denne lenken. Da får du delta på alle arrangementer i regi av Jatsi! Ved spørsmål om økonomi eller lignende, ta kontakt med ungdomsleder Simon på mailadressen sg576@kirken.no. Vi er behjelpelige.