Konserter i Jar kirke 2020
Konserter i Jar kirke 2020
Konserter i Jar kirke 2020

Se oversikt. 

Søndag 12. januar kl. 19.00 Festkonsert
Med denne konserten feires nytt Bösendorfer flygel og nyoppgradert orgel i Jar menighet. Det blir både klassisk- og jazzmusikk med bl.a. Ellen Fjærvoll Samdal - fiolin, Lars Fredrik Nystad - klaver, Tord Gustavsen - klaver og Tore Brunborg - saksofon. Gratis inngang. Kollekt. 

Onsdag 29. januar kl. 19.00 Bach orgelkonsert med Abram Bezuijen
Abram Bezuijen studerte orgel og piano ved Rotterdams konservatorium. Siden 1992 har han fordypet seg i Norsk orgellitteratur, og i 1995 spilte han inn sin andre CD-plate "Norwegian Composers". Han konserterer både i Norge og utlandet og har gjort flere innspillinger, både radio- og cd-opptak, bl.a. Bach's "Goldbergvariasjoner". Bezuijen har vært solist med flere ensembler og orkestre. Siden 1997 har han vært ansatt som organist i Haug kirke i Øvre Eiker. Gratis inngang. Kollekt. 

Søndag 1. mars kl. 19.00 Pasjonskonsert med Bjarne Magnus Jensen - fiolin og Maria Hansli - klaver/orgel
Bjarne Magnus Jensen er en fiolinist med solid bakgrunn som solist, kammermusiker og orkesterleder. Han har deltatt på festivaler i inn- og utland og har turnert i USA, Asia, Sør-Amerika og de fleste europeiske land. Jensen er en allsidig musiker med bred erfaring innen klassisk musikk, jazz og tango. Siden 2011 har han vært ansatt som fiolinlærer på Norges musikkhøgskole. Gratis inngang. Kollekt. 

Søndag 19. april kl. 18.00 Konsert med Gospelgruppen "Joy"
Gospelgruppen "Joy" ble opprettet som Jar menighets vokalensemble i 2016. Gruppen synger tradisjonelle og moderne gospelsanger og har både opptrådd på både gudstjenester og konserter. Dette blir "Joy" sin første solokonsert og for anledningen har de med seg et band av dyktige musikere. Gratis inngang. Kollekt.