KLUZZ og MIDDAG FOR ALLE

Velkommen til familiestund i Jar kirke!

Annenhver torsdag (oddetallsuker) er dere alle, store og små, hjertelig velkomne på middag i Jar kirke!

Det er middagsservering fra 17.00.

Etter middag får vi høre en fortelling, før barna kan gå på KLUZZ

KLUZZ er en aktivitet for barn mellom 0-10 år. På KLUZZ synger vi litt og holder på med formingsaktviteter. KLUZZ er tilknyttet Norges KFUK-KFUM. Arbeidet drives derfor på et kristent grunnlag, samtidig som vi er opptatt av å være et sted for alle. Vi tror at Gud har skapt oss som hele mennesker med ånd, sjel og kropp. Dette ønsker vi å gjenspeile i sanger, andakter og aktiviteter, om det er ved å snakke om Jesus eller miljøvern, synge om Gudstro eller vennskap.

Etter KLUZZ har vi en avslutning sammen i kirken.

Programmet er det samme hver torsdag:
17.00-17.30: Middag for alle
17.30- 18.00: Familiesang/Formingsaktivitet
18.15- 18.30: Avslutningsstund i kirken

MIDDAG FOR ALLE
Det serveres mat før samling fra kl 17.00- 17.30. Du kan komme å spise middag selv om du ikke har, eller har med deg barn. Middagen er for alle. Gi beskjed om du har noen allergier og meld fra til diakon Gunnel, hvor mange som kommer.
Vi håper på praktisk hjelp fra alle til innimellom (klargjøring/rydding/ oppvask).

NB: PÅMELDING TIL MIDDAG DAGEN FØR. TIL GUNNEL MOBIL: 98267840

HØSTPROGRAM 2018