Konfirmant i 2021

Snart nærmer konfirmasjonen seg for 2006-kullet. Påmeldingen er åpen.

Konfirmanttiden er en tid for å tenke nye tanker om verden og livet, og samtidig få nye venner. Mange velger å bli med på konfirmantleir - en opplevelse for livet! På leir er det konkurranser, aktiviteter, underholdning og mye mer. Gjennom året møtes man til samlinger og gudstjenester der vi sammen utforsker kristen tro og samfunnet vi lever i. Du vil møte engasjerte ungdomsledere som er med og lager opplegget du deltar på.

Meld på konfirmanten her

HVA ER KONFIRMASJON?
Konfirmasjonstiden er en unik mulighet til å gå inn i livets store spørsmål. Du får lære mer om kristne grunnverdier, kristen tro og hva det vil si å være kristen i dag. Utdannede og engasjerte ansatte i kirken møter deg og tar dine spørsmål på alvor. Etter konfirmasjonen finnes det mange muligheter til å vokse og få utfordringer som passer deg i kirkens ungdomsarbeid.

EN KONFIRMANTTID FOR ALLE
Som konfirmant i Jar menighet kan du velge mellom disse alternativene:

Variant 1: Med sommerleir (hovedvarianten)
Konfirmasjonsleir er en sosial og morsom uke i sommerferien. Her skjer mesteparten av undervisningen. Du vil også delta på fellessamlinger i løpet av året.  Pris 3 500 inkludert leir.*

Variant 2: Mikskonfirmant
Dette opplegget passer den som ikke kan dra på sommerleir. Her skjer det meste av opplegget på kveldstid, og det er inkludert en weekendtur i nær-området. Du blir del av en gruppe med konfirmanter fra flere menigheter i Bærum. Du vil også delta på felles-samlinger i løpet av året med de andre konfirmantene i Jar menighet.
Pris 1 400.*

Tilrettelagt konfirmasjon:
Det skal være mulig for alle, uavhengig av funksjonsevne, å konfirmere seg. Bærumsmenighetene tilbyr sammen en spesielt tilrettelagt konfirmasjonsgruppe som møtes på ettermiddager i vårhalvåret. Pris 1 400.*

JEG ER IKKE DØPT – KAN JEG KONFIRMERES?
Ja! Du kan være med på hele opplegget uten å være døpt, men for å delta på selve konfirmasjonsgudstjenesten må man være døpt. Hvert år er det flere konfirmanter som blir døpt i konfirmasjonstiden.

SLIK MELDER DU DEG PÅ SOM KONFIRMANT:
Fyll ut påmeldingsskjemaet her (påmelding åpner 1. mai 2020). Det er lurt om foresatte og kommende konfirmant gjør påmeldingen sammen, og vi anbefaler å oppgi konfirmantens kontaktinformasjon. Her kan dere oppgi ønsket dag for konfirmasjonsgudstjeneste, og vi gjør vårt beste for å innfri førstevalgene deres. Tidspunktene blir satt etter påmeldingsfristen har gått ut.

Påmelding fra 1. mai til 1. oktober 2020

* Økonomi skal ikke være en grunn til å velge bort konfirmasjon eller leir. Menigheten har gode støtteordninger.

Har du spørsmål - ta kontakt
Kateketvikar Ragnhild Narvestad Hungnes tlf. 982 67 832 / rh988@kirken.no

TIRSDAG 15. September blir det INFORMASJONSMØTE* i Jar kirke kl 18.30, for nye konfirmanter og konfirmantforeldre. Velkommen!
*Skulle vi måtte gjennomføre dette på en annen måte vil alle påmeldte få beskjed. Det blir også oppdatert informasjon her.