Jar menighet > Konfirmasjon

Hei alle konfirmanter og foresatte!

På denne siden vil dere finne informasjon som er nyttig og viktig for dere. Til høyre finner du en kalender som viser viktige datoer for konfirmantene. Under kalenderen finner du lister, presentasjoner, skjemaer og annet informasjonsmateriell. Her kommer vi til å legge ut nyttig informasjon gjennom konfirmantåret. Nedenfor kommer artikler med informasjon om konfirmantåret. Finnes ingen artikler er det fordi påmeldingsfristen har gått ut eller at påmelding ikke er åpnet.

Har du spørsmål eller ønker en prat må du gjerne ta kontakt med oss. Velkommen som konfirmant i Jar menighet.

Konfirmasjon

Konfirmantkalender

TittelBeskrivelse
Konfirmantåret 2020Versjon 30.08.19
Informasjonsmøte nye konfirmanter 2019Her finner dere ppt fra informasjonsmøtet med den informasjonen dere trenger.
Spilleregler for konfirmasjonstidenHer en en liten påminnelse av regler for konfirmasjonstiden. Dette for at det skal bli en best mulig tid for alle.