Jatsi - ungdomsfellesskapet vårt!


Jatsi er ungdomsklubben vår for deg som er i alderen 13-19 

- spill, kiosk & godt fellesskap

- skumrings

Jatsi er undgomsfellesskapet vårt, og du er velkommen til å være en del av det! Vi møtes hver torsdag kl.18-21 nede i ungdomsrommet vårt. Her er det muligheter for biljard, bordtennis, brettspill, Nintendo Switch, eller bare avslapning i sofaen. Avslutningsvis samles vi i kirkerommet rundt levende lys til skumrings. 

Det er ungdommene selv som er med på å bestemme hvordan disse kveldene skal være. Om du har noen ønsker eller ideer, vil være kioskansvarlig, lede en kahoot, lage vafler, eller bare henge - så er du velkommen til det! Jatsi har også sitt eget styre, og ved å være med her kan du virkelig være med å påvirke fellesskapet vårt! 

Vi har stort fokus på det sosiale fellesskapet i Jatsi. Med jevne mellomrom finner vi på noe ekstra gøy sammen - som for eksmpel Fangene på fortet, klatrepark, Escape Rooms, Megazone, curling og andre sosiale aktiviteter. 

Jatsi er en del av KFUK/KFUM, en kristen barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for å skape åpne, trygge fellesskap der barn og unge kan være seg selv, få opplevelser for livet og utvikle seg som hele mennesker. Gjennom medlemskap i KFUK/KFUM får Jatsi økonomiske frifondsmidler. Styret vårt tar viktige avgjørelser på vegne av gruppa, for eksempel hvordan vi skal bruke disse pengene til fellesskapets beste. 

Lurer du på noe? Ta kontakt med Solveig (sr352@kirken.no)!

Tilbake