Tiltaksnivå A i Bærum

Tiltaksnivå A gjelder frem til 25. april. Les mer om de gjeldende restriksjonene for aktiviteter i Jar kirke.

Fra 16. mars 2021 og fremover gjelder disse føringene for kirkelig aktivitet i Bærum:

• Kirkene kan tilby en-til-en samtale. Det gir mulighet for lystenning, bønn og nattverd.
  • Forbud mot arrangementer for voksne.
  • Forbud mot innendørs aktivitet for barn & unge. Utendørs arrangementer kan arrangeres med inntil 10 personer, 2 meter avstand og deltakere fra samme kommune (f.eks. en konfirmantgruppe).
  • Begravelser i Jar kan gjennomføres med 30 deltakere.
  • Vielser kan gjennomføres med prest, brudeparet og to vitner.
  • Dåp kan gjennomføres med prest, dåpsbarn, foreldre og faddere.
  • Diakonale tiltak/sjelesorg kan gjennomføres en-til-en.
  • Alle ansatte er pålagt hjemmekontor og ingen møter holdes fysisk.
  • Plikt til å bruke munnbind når man ikke kan holde 1 meters avstand.

Myndighetene anbefaler at vi holder oss mest mulig hjemme. Hold deg hjemme hvis du er syk eller har symptomer på luftveisinfeksjon. Hvis du ønsker å delta på kirkelige aktiviteter er det oppfordret å gjøre dette i egen kommune.

Følg gjerne med på Jar menighet sin Facebook-side for oppdateringer og digitalt innhold. Mer informasjon om smittevernstiltak finner du hos Bærum kirkelige fellesårdDen Norske KirkeBærum kommune og Regjeringen. Smittesituasjonen endrer seg raskt og vi tar forbehold om at det kan ta noe tid før hjemmesiden er oppdatert.