Konfirmasjon 2025 - påmelding


Velkommen som konfirmant i Jar menighet!

Påmeldingen til konfirmasjon 2025 er nå åpen. 

Så utrolig gøy at du har lyst til å melde deg på konfirmasjon i Jar kirke. Vi er klare for å ønske deg velkommen som konfirmant i 2025.

 

Lenke til påmelding finner du nederst i denne artikkelen. Før du fyller ut denne er det viktig å lese seg opp på de ulike valgene og alternativene for konfirmasjonsløp (se under).

I løpet av april skal alle som er døpt ha fått en brosjyre i posten med en del informasjon om konfirmasjon. Hvis du ikke har fått den, kan du lese den her. Hvis du vil lese litt mer om hvordan konfirmasjon i Jar er, kan du lese mer her. Fyll gjerne inn datoer i kalenderen allerede nå. En foreløpig oversikt over datoer for samlinger finner du her. Vi tar forbehold om at det kan forekomme små endringer. 

 

Om du er konfirmantforesatt må du gjerne bli med i denne Facebook-gruppa, som i hovedsak brukes for å dele små glimt fra samlinger. Skriv inn konfirmantens navn for å bli med. All viktig informasjon kommuniseres på e-post og Spond. 

 

KONFIRMASJON ER FOR ALLE

Alle er velkommen til konfirmasjonstid i kirken – både du som tror, tviler, er usikker, ikke tror, ikke har tenkt på sånt før eller er nysgjerrig. Alle mennesker er forskjellige og trenger ulike tilpasninger. Mange har store eller små ting i livet som gjør at de gruer seg til å være konfirmant - vi vil i så fall veldig gjerne komme deg i møte!

 

KONFIRMANTTIDEN HOS OSS

Konfirmanttiden er en tid for å tenke nye tanker om verden og livet, og ta del i et trygt fellesskap. Gjennom året møtes man til samlinger og gudstjenester der vi sammen utforsker kristen tro og samfunnet vi lever i. 

LEIR (Hovedvariant)

Konfirmasjonsleir er en sosial og morsom uke i sommerferien, og for mange blir det en opplevelse for livet! Her skjer også mye av undervisningen for konfirmasjonstiden.  

Selv om vi er veldig trygge på at konfirmasjonsleir byr på gode opplevelser, vet vi at mange av ulike årsaker er engstelige for å reise på leir. Er du usikker på om leir er noe for deg? Kontakt kateket Ingeborg ved spørsmål.

 

MIKS

Hvis du vet at du ikke kan være med på leir (uke 26), kan du velge MIKS-alternativet i påmeldingen. Da er du med på seks samlinger i tillegg til samlingene med resten av konfirmantene, som kompenserer for undervisningen som foregår på leir.
 

TILRETTELAGT

Uansett funksjonsevne skal du få en god konfirmanttid. Menighetene i Bærum tilbyr sammen, og i samarbeid med Haug skole, en spesielt tilrettelagt konfirmasjonsgruppe som møtes på ettermiddager i vårhalvåret. Velg alternativet "tilrettelagt" ved påmelding, og ta gjerne kontakt med kateket Ingeborg.

 

NYTTIG Å VITE

KONFIRMASJON OG DÅP

Er du ikke døpt og lurer på om du likevel kan bli konfirmert i kirken? Klart du kan, du er heller ikke alene! Vi ordner dåp i løpet av konfirmasjonstiden.

 

ØKONOMI

Sommerleiropplegget koster ca kr. 3.600, inkludert alle samlinger (med forbehold om prisjusteringer fra leirsted).  
MIKS og det tilrettelagte opplegget i Bærum koster kr. 1.400. 

Alle oppleggene betales i to omganger, den første betalingen (700,-) skjer allerede ved påmelding. Betalingslenke for leir/alternativt opplegg kommer på vårsemesteret. 

MEN! Økonomi skal ikke være en grunn til å velge bort konfirmasjon eller leir. Menigheten har gode støtteordninger - ta kontakt om du ønsker å vite mer om dette. 

 

FRISTER

Påmelding på nett fra 1. mai 2024.
Frist for påmelding 1. oktober 2024.
 

PÅMELDING

Du finner påmelding her.

Ring gjerne, eller send en epost ved særskilte utfordringer. Påmeldingen åpner 1.mai og stenger 1.oktober. Ta kontakt med Ingeborg (se kontaktinfo nederst i denne artikkelen) dersom dere ikke har fått meldt dere på innen fristen. 

 

Vi gleder oss til å følge deg i et viktig år av livet ditt! 


Hilsen oss i Jar menighet.

Kontakt veldig gjerne is397@kirken.no eller 982 67 832 om det er noe du lurer på. 

Tilbake