«Jula i boks» - julehjelp i Bærum


Mange ønsker å bidra til at flere skal få glede seg til jul. «Jula i boks» er et lokalt initiativ i Bærum som gir mulighet til å hjelpe andre som har det ekstra vanskelig i jula. Vil du bidra? 

Dette skriver de selv om initiativet:

Jula i boks ønsker å bidra til en fin julefeiring for de som gruer seg til jul i Bærum. Vi vet at det dessverre er mange familier som har det ekstra vanskelig i jula. Heldigvis vet vi at det også er mange som ønsker å bidra til at andre skal få en fin jul, uten å helt vite hvordan. De ønsker å skape en arena hvor familier som har litt til overs, kan støtte familier med behov.

For å gjøre hjelpen treffsikker, får vi hjelp av sosiale tjenester i Bærum til å identifisere mulige mottakere.

Ditt bidrag kan hjelpe en familie med å få jula "i boks". 

Du kan bidra på følgende måter:

  • ved å melde deg som giver på denne nettsiden. Da blir du kontaktet og matchet med din anonyme familie og deres ønsker for mat og gaveønsker til barna. Dette kan være en fin ting å gå sammen flere familier om, og er en veldig konkret måte å hjelpe en annen familie. Boksen leveres på Sandvika videregående torsdag 21.desember mellom kl.16:30-18:30. 
     
  • Dersom du ikke har mulighet til å melde deg som giver av en boks, kan valgfritt beløp overføres til kontonummer 1506.92.83850, eller vippses til #820668. Alle midlene som samles inn, går uavkortet til innkjøp av gavekort og andre gaver til familiene, som så plasseres i eskene før de deles ut. 

QR-Kode_Julaiboks#820668.png

 Her kan du scanne QR-koden og gi et valgfritt beløp. 

 

Les mer på https://www.julaiboks.no/ eller på facebook https://www.facebook.com/julaiboks

 

Takk for at du vil være med å gjøre det mulig for flere å glede seg til jul. 

Tilbake