Menighetstur til Estland 27.-30. september


27.-30. september drar vi på menighetstur til Estland og besøker vår vennskapsmenighet i Saku. Her finner du tentativt program, viktig informasjon og mulighet for å melde deg på! (Lenke til påmeldingsskjema nederst i artikkelen)

27.-30. september blir det endelig ny menighetstur til Estland. Sist vi besøkte vennskapsmenigheten vår i Estland var i 2019 - før Covid. Siden da har de bygget, ferdigstilt og tatt i bruk et flott kirkebygg som Jar menighet har vært med å finansiere. Kirkeringen vår har også vært med å samle inn midler til kirketekstiler for menigheten i Saku. De første av disse er snart ferdige og skal innvies mens vi er på besøk. 

Turen til Estland gir oss anledning til å knytte tettere bånd med vår vennskapsmenighet, slik at det kan knyttes gode relasjoner, fellesskap i bønn, og erfaringsutveksling på tvers av våre to menigheter. 

 

Tentativt program:

Turens program vil veksle mellom opphold i Tallinn, med fokus på å utforske historie og kultur som hovedstaden har å by på, og i Saku for å besøke vennskapsmenigheten, delta på gudstjeneste og for hyggelig samvær med menighetsfolket. Saku er ca. 25 minutter unna Tallinn med buss.

  • Vi ankommer Estland på kvelden fredag, og ser for oss opphold i Tallinn frem til lørdag ettermiddag, før vi bruker lørdags kveld i Saku med vennskapsmenigheten.
  • Søndagen er vi på gudstjeneste i Saku, og bruker mer tid med menigheten, før vi tar søndagskvelden tilbake i Tallinn.
  • Hjemreise til Norge på mandag formiddag.

Programmet er åpent for forandring. Mer spesifikt program med tidspunkt kommer på e-post til alle påmeldte når turen nærmer seg.

 

Viktig informasjon!

Turen vil ha en egenandel på 1500,- som man betaler når man melder seg på.
Dette er en stipulert sum - eventuelt overskudd vil gå til menighetens arbeid.

Tilbud om opphold i Saku: Det vil bli mulighet for å bo en natt i Saku privat, hos folk i menigheten der. Dette vil være lørdag til søndag (28.-29. sept). Dette innebærer en ekstra ut- og innsjekk på hotellet i Tallinn, men man vil spare utgifter for den ene natten, og det er en god mulighet for å bli ekstra kjent med noen i vennskapsmenigheten. Si ifra i påmeldingsskjemaet under om dette er noe du kan tenke deg. NB: Om man ønsker benytte seg av dette tilbudet må man melde seg på innen 25. juni!

 

OBS: Fly og hotell står man selv ansvarlig for å bestille, separat fra påmeldingsskjemaet.

Vi anbefaler følgende:

Fly: Tur - Norwegian avgang kl.09:05 fredag 27. september fra Gardermoen. (I skrivende stund: rundt 1600 kr)
Retur - Norwegian avgang kl.12:05 mandag 30. september fra Tallinn. (I skrivende stund: rundt 830 kr)
Hotell: Vi har felles opphold på Metropol Hotel. Rom med dobbeltseng koster omtrent 75 Euro (rundt 870 kr) per natt.

Alle som ønsker å være med på turen må registrere seg her. Påmeldingsskjema ligger i lenken under. Endelig påmeldingsfrist for turen er 1. september!

Meld deg på tur her!

 

MERK: Om turen mot formodning skulle avlyses, vil egenandel bli refundert. Kostnader for fly og hotell står derimot hver deltaker selv ansvarlig for å få refundert.

 

Lurer du på noe, kan du ta kontakt med diakon Jakob på mail: jg326@kirken.no, eller telefon: 982 67 840

Tilbake