Babysang


Er du hjemme med baby? Da er dere velkomne til babysang i Jar kirke, torsdager kl.11:30.

Hver torsdag (utenom skoleferier) kl.11:30 er du og babyen din velkommen til sangstund i kirkerommet og gratis lunsj etterpå. 

 

Musikk er viktig for barnets motoriske, emosjonelle og sosiale utvikling. På babysang får barnet mulighet til å uttrykke og utfolde seg musikalsk og rytmisk. Vi synger og danser sammen, og her er ingen krav til musikalske ferdigheter - stemmen din er det fineste og tryggeste barnet ditt kjenner. Vi ønsker å legge til rette for en hyggelig, avslappende møteplass med små hellige øyeblikk og lav terskel, midt i en hverdag som for mange kanskjer er både travel og utfordrende å planlegge. Derfor sier vi:

 

"Kom som du er,- bli så lenge du ønsker." 

 

Vi møtes inne i vårt vakre kirkerom til en halvtimes sangstund, og etterpå spiser vi lunsj sammen på menighetshuset. Hver mandag utenom helligdager og skoleferier. Vi starter opp høstsemesteret 15.august, og holder på til semesterets siste babysang 12.desember

Menighetspedagog Randi og kateket Ingeborg ønsker dere hjertelig velkommen! 

Hvis du ønsker, kan du registrere deg her med navn, slik at vi kan søke støtte til å fortsette å drive et godt babysang-tilbud. Tusen takk! 

 

For jevnlige oppdateringer: bli med i facebook-gruppa vi bruker som kommunikasjonskanal for små oppdateringer. 

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med Ingeborg

 

Alle er velkomne, og alt er gratis.

Tilbake