Kurs i dans og sjonglering

Kurs i dans, bevegelse og sjonglering for barn i 4. til 6. trinn. fra høsten 2020.

Velkommen til liv og røre, og noe nytt; 2/9, 9/9 og 16/9 inviterer vi til kurs i dans, bevegelse og sjonglering i Jar kirke og menighetshus.

Kurset er del av Etter skoletid tilbudet disse tre ukene. Kurset går over 3 ganger. Ingen forkunnskap eller utstyr nødvendig.

Skal du gå på Etter skoletid skal du ikke melde deg på til dette kurset. (Egen påmelding for Etter skoletid. )

Lurer du på noe? Ta kontakt med menighetspedagog Maya Winther Solheim på ms994@kirken.no.

Kurset ledes av menighetspedagog Maya W Solheim i samarbeid med danser og sjonglør Thomas Johansen.

Fortløpende påmelding til; ms994@kirken.no. Du kan også gjerne spørre om det noe du lurer på.

Kurset passer for de som går i 4.-6. trinn.

Det er begrenset med plasser. Ikke nøle med påmeldingen!